Terug naar overzicht

Programma “Meet the Veterans” Koningsdag 2019

05-03-2019

Voor de eerste maal zal de Stichting Veteranen Krimpen aan den IJssel het evenement “Meet the Veterans” op Koningsdag organiseren. De Stichting bestaat dan iets meer dan een jaar. De meeting vindt plaats tussen 12:00 en 16:00 uur bij het ‘t Onderdak aan de Groenendaal 5, ook wel bekend als het clubhuis van YMCA Krimpen.

 

Allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen worden op het parkeerterrein en in het clubhuis georganiseerd. Iedereen kan naar hartenlust de militaire voertuigen bewonderen die staan opgesteld op het fraaie en overzichtelijke plein van het Onderdak. Er zijn vele aantrekkelijke activiteiten aanwezig op deze “Meet the Veterans”, zoals een Militaire boogtent met een expositie van militaire verzamelaars, speed-daten met een veteraan (leeftijd veteranen tussen 28 en 75 jaar), gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje en een stand van de Stichting Veteranen 1 NL/BE Transportbataljon. Kinderen kunnen springen op een groot luchtkussen.

 

Op deze dag zijn wij tevens onderdeel van van het evenement: Iedereen doet mee op Koningsdag! georganiseerd door Stichting Synerkri.

 

Komt u ook kennis maken met de Krimpense Veteranen? Wij zijn er klaar voor. Tot 27 april.

Terug naar overzicht